Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte inrichten / Rookruimte beurzen en evenementen


Rookruimte beurzen en evenementen

mobiele rookruimte, mobiele rookcabine, rookcabine huren evenement

Bij Smoke Solutions kunt u ook terecht voor een tijdelijke rookruimte tijdens evenementen of beurzen. Wij kunnen een complete rookcabine opbouwen voor u of alleen de rook luchtreiniger leveren voor een bestaande rookruimte.


Mobiele rookcabine huren

Speciaal voor evenementen en beurzen verhuren wij tijdelijke rookcabines. Deze rookruimtes worden opgebouwd uit smart elementen en zijn eenvoudig uit te breiden naar behoefte om zo meer rokers te kunnen faciliteren. Wij leveren en installeren de rookcabines voor u en komen deze na afloop van het evenement ook weer demonteren en ophalen. U heeft er geen omkijken naar. De rookcabine is voorzien van filters die zorgen voor schone, gereinigde lucht. Omdat het lastig is om vooraf te beoordelen wat de rookbelasting tijdens een evenement of beurs zal zijn adviseren wij om te zorgen voor een rookruimte met voldoende overcapaciteit zodat u ook tijdens piekbelasting geen rookoverlast ondervindt in aangrenzende ruimtes.

Zie ook: mobiele rookruimte.


Rook luchtreiniger huren

Als u zelf een rookruimte laat opbouwen dan kunnen we u ook alleen de rook luchtreiniger leveren die nodig is om de rooklucht te verwijderen. Kies voor een gedegen rook luchtreiniger om te voorkomen dat buiten de rookruimte rookoverlast ontstaat. Er zijn ook meerdere aanbieders op de markt die mobiele rookruimtes aanbieden met ventilatoren die niet de gewenste luchtreiniging kunnen leveren, dus wees hier alert op als u aanbieders van mobiele rookruimtes vergelijkt. Wij adviseren u graag welk systeem in uw situatie het meest geschikt is.


Rookruimte advies en offerte

Wij denken graag met u mee of u voor uw evenement beter een complete rookcabine of een losse rook luchtreiniger kunt huren. Neem contact met ons op voor advies en prijzen. Vul het contactformulier of offerteformulier in op de site of bel ons op 0180-642070.


Andere rookruimte toepassingen

Rookruimte hotel
Rookruimte horeca
Rookruimte kantoor en werkplek
Rookruimte industrie en magazijn
Rookruimte openbare ruimte
Rookruimte luchthaven
Rookruimte casino
Rookruimte buiten
Geurmachine of luchtverfrisser in uw rookruimte