Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookafzuiging, rookafvoer / Rookafzuiging type VENT


Rookafzuiging / rookafvoer type VENT

Rookafvoer VENT, rookafzuiging VENT, rookafzuiger VENT, rook afzuiging VENT

Met het rookafvoer systeem type VENT brengen wij een eenvoudige rookafzuiging op de markt geschikt voor rookruimten waar de met rook verzadigde lucht direct naar buiten, via wand of raam, kan worden afgevoerd. De VENT rookafzuiger is alleen geschikt voor rook afzuiging van rookruimtes die direct aan de gevel grenzen en wordt geadviseerd voor rookruimtes tot zo'n 50 m3. In grotere rookruimtes kan dit rookafzuigsysteem ook gebruikt worden alleen ligt de ventilatievoud dan lager. Een voorwaarde voor de goede werking van het VENT rookafzuigsysteem is dat er voldoende lucht aangevoerd kan worden uit omringende ruimtes. Is dit niet mogelijk dan adviseren wij te kiezen voor de RAS rookafzuiging voorzien van ventilator met drukverschilregeling.


VENT rookafzuiging componenten

De VENT rookafzuiging bestaat uit een professionele wand-of raamventilator, snelheidsregelaar en een zichtdicht wand- of deurrooster voor luchtaanvoer. De ventilator zorgt voor afzuiging van de rooklucht en is voorzien van een glanzende witte behuizing met klep en rooster en een schaduwgrijs buitenrooster. U heeft de keuze uit een GX9 ventilator of een GX12 ventilator voor grotere capaciteit. De ventilators zijn BEAB goedgekeurd. Wij adviseren een snelheidsregelaar met continu regeling zodat u de gewenste luchthoeveelheid die aangezogen moet worden eenvoudig kunt regelen. Eventueel kunt u ook kiezen voor een snelheidsregelaar met alleen een hoog/laag stand. Optioneel is dit rookafvoer systeem uit te rusten met een bewegingssensor zodat de rookafzuiging automatisch inschakelt als iemand de rookruimte betreedt.


De VENT rookafzuiging kan eenvoudig zelf geïnstalleerd worden door uzelf of een lokale installateur. Uiteraard kunnen wij u hierin altijd adviseren. Met het VENT rookafvoer systeem bent u ervan verzekerd dat de rook niet kan ontsnappen uit de rookruimte ook niet als de deur open staat en mensen half in de deuropening staan te roken. 


Rookafzuiging VENT bestellen

U kunt de VENT rookafzuiging direct bestellen via onze webshop. U kunt daar uw keuze maken uit de diverse opties voor dit rookafzuigsysteem en direct uw order plaatsen. Heeft u nog vragen of wilt u liever advies bij het plaatsen van uw order, neem dan telefonisch contact met ons op via 0180 642070 of per mail via ons contactformulier.


Rookafzuiging bestellen

* Let op: U wordt doorgeleid naar www.habitatsolutions.eu om de VENT rookafvoer te bestellen.