Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte inrichten / Rookruimte luchthaven, rookruimte vliegveld


Rookruimte in luchthaven

Luchthavens zijn no smoking zones. Alleen in aangewezen rookruimtes mag gerookt worden. Er mag daarbij absoluut geen rookoverlast ontstaan in de andere ruimtes van het vliegveld. Met onze vrijstaande rookcabines of effectief ingerichte rookruimtes biedt u alle reizigers een plezierig verblijf, rokers en niet-rokers. Wij denken graag met u mee over de optimale inzet van rookcabines en rookruimtes zodat u door de hele luchthaven een goede dekking kunt realiseren. 

Rookcabine luchthaven, rookruimte luchthaven
rookcabine luchthaven, rookcabine vliegveld


rookcabine luchthaven, rookruimte vliegveld


rookcabines luchthaven, rokersruimte luchthaven


Rookcabine luchthaven, rookruimte luchthaven

Rookcabines dichtbij wachtruimtes, terminal, bagagebanden en horeca

Dankzij het transparante minimalistische design van onze Exclusive Line rookcabines passen deze rookcabines uitstekend in een modern interieur. De vrijstaande recirculerende rookcabines zijn eenvoudig te verplaatsen om passagierspatronen te volgen en kunnen opgebouwd worden midden in wachtruimtes of ontmoetingsruimtes en nabij horeca, bagagebanden en terminals. U heeft alleen een stopcontact nodig in de directe nabijheid van de rookcabine.


Luxe rookruimtes of rooklounges

Veel vliegvelden beschikken tegenwoordig ook over luxe rookruimtes of rook lounges waar passagiers in een gemakkelijke stoel rustig een sigaret of sigaar kunnen roken. Het is belangrijk deze rook lounges te voorzien van een effectieve rook luchtreiniger of rookafzuiging zodat er buiten de rookruimte geen rookoverlast ontstaat. Met onze systemen bent u verzekerd van een gedegen oplossing om rooklucht te verwijderen waarbij niet alleen de sigarettengeur maar ook de schadelijke stoffen in de rook verwijderd worden.


Rookruimte advies en offerte

Wij denken graag met u mee wat in uw situatie de beste oplossing is om rookruimtes te creëren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een geschikte rookruimte oplossing bieden rekening houdend met uw budget en behoeften. 

Neem contact met ons op voor advies. Vul het contactformulier of offerteformulier in op de site of bel ons op 0180-642070.


Andere rookruimte toepassingen

Rookruimte hotel
Rookruimte horeca
Rookruimte kantoor en werkplek
Rookruimte industrie en magazijn
Rookruimte openbare ruimte
Rookruimte casino
Rookruimte beurzen en evenementen
Rookruimte buiten
Geurmachine of luchtverfrisser in uw rookruimte