Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookafzuiging, rookafvoer


Rookafzuiging / rookafvoer

Smoke Solutions levert complete inbouw rookafvoer- of rookafzuigsystemen die zijn ontworpen voor afzuiging van rook in rookruimten en rookkamers en die er zorg voor dragen dat rook nooit aan de rookruimte kan ontsnappen. Niet met gesloten deuren maar ook niet met de deuren open of rokers die half in de deuropening staan. Als u een bestaande rookruimte heeft met de mogelijkheid om rook af te voeren naar buiten dan bieden wij u daarvoor verschillende rookafzuiging oplossingen aan. Van een complete rook afzuiging tot losse rookafvoer componenten kunt u bij ons terecht.

Rookafvoer VENT, rookafzuiging VENT, rookafzuiger VENT, rook afzuiging VENT

 

Rookafzuiger type VENT

De VENT rookafzuiger is een voordelige rook afzuiging geschikt voor rookruimtes die direct aan de buitengevel grenzen. De VENT rookafzuiging bestaat uit een raam- of muurventilator, deurrooster en snelheidsregelaar. Optioneel is deze rookafzuiger ook uit te rusten met bewegingssensor. De VENT rookafzuiging is geschikt voor ruimten tot 50 m3 waarbij voldoende luchttoevoer is vanuit omringende ruimten.


Meer informatie rookafzuiger VENT >>

Rookafvoer RAS, rookafzuiging RAS, rookafzuiger RAS, rook afzuiging RAS


Rookafzuiging type RAS

De RAS rookafzuiging is een uitgebreid in- of opbouw rookafzuigsysteem met afzuigrooster, standenschakelaar, ventilator, leidingwerk, rookafvoer kanaal en bevestigingsmateriaal, deurrooster en afvoer of uitlaat (dak-of geveldoorvoer). Optioneel is dit rookafzuigsysteem uit te breiden met terugslagklep en bewegingssensor. De RAS rookafzuiging is geschikt voor ruimten tot zo'n 100 m3 met 1 toegangsdeur. De capaciteit is eenvoudig uit te breiden door meer afzuigpunten aan te brengen.  


Meer informatie rookafzuiging RAS >>

rookafvoer componenten


Rookafvoer componenten

Naast een compleet rookafvoer systeem kunt u bij ons ook terecht voor losse rookafvoer onderdelen. Wij leveren rookkanalen, montagemateriaal, afzuigroosters, ventilators en bediening. De onderdelen zijn direct online te bestellen.

Meer informatie rookafvoer componenten >>

 

Advies rookafzuiging of rookafvoer

Met onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke rookruimte en elk budget een geschikte rookoplossing adviseren, leveren en indien gewenst installeren. Neem contact met ons op als u vragen heeft welke oplossing voor u het meest geschikt is of vraag direct online een offerte aan.