Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte buiten, rookcabine buiten


Rookruimte buiten: geen rookabri maar een sfeervolle rookcabine buiten

Bent u op zoek naar een rookruimte voor buiten? Maar dan wel net even mooier dan de rookabri's die u op internet vindt? Kies dan voor de Smoke Barrel rookcabine voor buiten. De Smoke Barrel biedt een aangename, eventueel af te sluiten, rookruimte buiten waar uw rokers echt even kunnen genieten van hun sigaret beschermt tegen weer en wind. Wilt u leasen c.q. huren? U huurt al een Smoke Barrel vanaf slechts 2,60 euro per dag!

Smoke Barrel buiten rookruimte

rookabri

De Smoke Barrel rookruimte voor buiten is een sfeervol en prachtig alternatief voor de alom bekende bushikjes ook wel rookabri geneomd. De buiten rookruimte is uiteraard goed bestand tegen regen en andere weersinvloeden. De buitenkant is gemaakt van duurzaam FSC hout, gebeitst in de kleur die u wilt. Het enige dat u moet doen is eens per drie à vier jaar even opnieuw beitsen. 

De buiten rookruimte wordt standaard geleverd in open uitvoering met houten banken. U kunt er voor kiezen die rookruimte aan één kant of aan beide kanten te voorzien van gehard glas of plexiglas al of niet voorzien van toegangsdeur zodat uw rokers lekker droog en warm zitten. Als u kiest voor de uitvoering met één dichte kant dan plaatsen wij een U-vormige zithoek geplaatst worden die capaciteit biedt voor 10 personen. Voor extra comfort kunt u de zithoek zelfs uitrusten met kussens. 

De Smoke Barrel rookruimte voor buiten heeft een afmeting van 2 meter breed bij 2,08 meter hoog en is 2,4 meter lang en in standaard uitvoering geschikt voor maximaal 8 personen. Dankzij het compacte formaat kan de Smoke Barrel buiten rookruimte vrijwel overal geplaatst worden. Desgewenst kan het systeem op wielen geplaatst worden zodat u de rookruimte makkelijk kunt verplaatsen.

Als u de Smoke Barrel rookcabine buiten plaatst dan heeft u geen rookafzuiging of rook luchtreiniger nodig. Plaatst u de Smoke Barrel binnen dan dient u te kiezen voor de afsluitbare versie en sluiten wij deze aan op ons RAS rookafzuigsysteem of een bestaande afzuiginstallatie. Wordt het systeem buiten in gesloten uitvoering geplaatst dan is het aan te raden om een rookafzuiger in te bouwen zodat de ruimte binnen gereinigd wordt.

Uitgebreid pakket accessoires!

Wilt u de rookruimte pimpen tot een overdekte terras voorzien van verwarming, een geïntegreerde asbak, een afzuigsysteem of zelf kussens? Wilt u de Smoke Barrel geleverd krijgen inclusief voor de Smoke Barrel te plaatsen tegelasbakken zodat op een warme zomerdag geen zwerfpeuken voor de Barrel ontstaan? Het kan allemaal! Klik op BESTEL DIRECT hieronder en zie welke accessoires er zoal beschikbaar zijn! 

Huurkoop!

Het aanschaffen van een buiten rookvoorziening al of niet voorzien van diverse accessoires is een flinke investering. Bent u uitbater van een restaurant of bar dan is het voor u belangrijk te weten wat u aan deze voorziening verdient en deze u per dag kost. U kunt bij ons huurkopen! Ter informatie, schaft u de basis uitvoering aan dan huurt u deze al voor slechts 2,60 euro per dag met een slotsom van zo'n 140,- euro na 60 maanden waarna het systeem uw eigendom is!

Meer informatie Smoke Barrel rookcabine >>


Rookcabine buiten Smoke Barrel bestellen

U wordt omgeleid naar www.habitatsolutions.eu om te bestellen.

Buiten asbakken

Als u geen rookcabine buiten wilt plaatsen maar alleen op zoek bent naar een stijlvolle asbak voor uw terras of entree, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren wandasbakken, tegelasbakken en staande asbakken. Onze asbakken staan bekend om hun scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Buiten asbakken, buiten asbak