Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Asbakken: wandasbak, staande asbak en buiten asbak


Asbakken - voordelige wandasbak, staande asbak en buiten asbak

Smoke Solutions biedt een breed assortiment (buiten) asbakken aan. Onze asbakken zijn scherp geprijsd en blinken uit in design en functionaliteit en bieden een hygiënische oplossing voor het legen van de asbak. Een stijlvolle asbak uit de Smoke Solutions collectie voorkomt zwerfpeuken op straat, uw terras of in uw rookruimte. Met het ruime assortiment is er altijd wel een asbak binnen uw budget. Onze asbakken zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Asbaktegel

 Wandasbakken

Staande asbakken

Asbaktegel, tegelasbak, asbak tegel, the droppit asbaktegel


Wandasbak, wandasbakken, robuuste wandasbak, RVS wand asbak


staande asbak, staande asbakken, staande buiten asbak


Asbaktegel, tegelasbak, asbak tegel, the droppit asbaktegel


Wandasbak, wandasbakken assortiment


Staande asbak, staande asbakken assortiment


The DropPit asbaktegel is met zorg door ons geselecteerd. The DropPit is een sterke, robuuste asbaktegel van gegalvaniseerd staal. De tegelasbak is geschikt voor diverse locaties en is uw wapen in de strijd tegen zwerfafval. 

Wij bieden een divers assortiment wandasbakken. Van kleine wandasbak tot grotere wandasbakken, in zwart, donkergrijs of RVS. De wand asbakken zijn geschikt voor montage aan muur of wand.

Wij bieden een ruim assortiment staande asbakken. Een staande (buiten) asbak is een stijlvolle oplossing voor uw entree of in uw rookruimte. Er is altijd wel een staande asbak voor uw situatie.