Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte inrichten / Rookruimte hotel


Rookruimte in hotels

rookruimte hotel, rookruimtes hotel, rookcabine hotel, rokersruimte hotel

Het merendeel van uw gasten heeft de voorkeur voor een rookvrije hotelomgeving. Als hotel wilt u liever niet dat mensen voor uw deur staan te roken. Sigarettenpeuken bij de entree zijn immers geen fraai gezicht. Met een rookcabine of een rookruimte hoeft u rokers niet naar buiten te sturen en houdt u uw entree netjes. 


Rookcabine in de lobby

Wij hebben voor diverse hotels de inrichting van hun rookruimte verzorgd. Met een transparante Exclusive Line rookcabine in de lobby heeft u een elegante rookoplossing. De rookcabine is volledig aan te passen naar uw huisstijl waarmee u de rookcabine op laat gaan in de omgeving. Met de rookcabine biedt u rokers het gemak van binnen roken zonder overlast te veroorzaken voor andere gasten. Zowel roker als niet-roker voelen zich welkom bij uw hotel. Met een rookcabine creëert u een duidelijke rookruimte zonder overlast in andere ruimtes zoals bij traditionele ventilatiesystemen vaak het geval is. De rookcabine is voorzien van een zelfdovende asbak met een grote capaciteit zodat u deze slechts zelden hoeft te legen. Tijdens het onderhoud aan uw rookcabine kunnen wij dit ook voor u doen.


Luxe rookruimte: de rooklounge

Als u uw gasten een luxe rookruimte ofwel rooklounge wilt bieden waar ze een sigaar of sigaret op kunnen steken, dan kiest u juist voor een aparte rookruimte met rook luchtreiniger of rookafzuiging. U kunt de rookruimte dan naar eigen smaak inrichten met luxe fauteuils en gezellige zitjes. Met de rook luchtreiniger en rookafzuiging wordt de rooklucht effectief verwijderd uit uw rookruimte en voldoet u aan de rookwet. Onze rook luchtreinigers en rookafzuigers zijn speciaal ontwikkeld om rooklucht te verwijderen uit uw rookruimte en verwijderen zowel de geur als de schadelijke stoffen in de tabaksrook. Buiten de rookruimte is er geen rookoverlast, wat met traditionele ventilatiesystemen soms wel nog het geval kan zijn. 


Rookruimte advies en offerte

Wij denken graag met u mee wat in uw hotel de beste oplossing is om rookruimtes te creëren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een geschikte rookruimte oplossing bieden rekening houdend met uw budget en behoeften. Naast rookruimtes, heeft u wellicht ook interesse in geurmarketing om de beleving voor uw gasten op een nog hoger niveau te brengen. Wij kunnen u daarbij ook helpen.

Neem contact met ons op voor advies. Vul het contactformulier of offerteformulier in op de site of bel ons op 0180-642070.


Andere rookruimte toepassingen

Rookruimte casino

Rookruimte horeca
Rookruimte kantoor en werkplek
Rookruimte industrie en magazijn
Rookruimte openbare ruimte
Rookruimte luchthaven
Rookruimte beurzen en evenementen
Rookruimte buiten
Geurmachine of luchtverfrisser in uw rookruimte