Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Luchtverfrisser, geurmachine


Luchtverfrisser in of bij uw rookruimte: sigaretten- en rookgeur verwijderen

Naast rookoplossingen bieden wij een compleet pakket geurmachines en luchtverfrissers om rookoverlast buiten de rookruimte tegen te gaan. Door gebruik te maken van onze geursystemen die u in of buiten uw rookruimte plaatst, voorkomt u rookoverlast klachten buiten deze ruimte en ruiken uw aangrenzende ruimten heerlijk fris.


Een inspecteur van de Voedsel- en Warenautoriteit zal bij de controle van een rookruimte ook vooral zijn neus volgen. Buiten de rookruimte mag volgens de rookwet geen rookoverlast zijn. Als de inspecteur buiten de rookruimte rook ruikt dan kan hij soms ten onrechte de conclusie trekken dat de rookruimte niet voldoet aan de wet. Met een luchtverfrisser of geurmachine neemt u de rookgeur weg en voorkomt u problemen bij inspectie.


Ga naar www.aromasolutions.eu voor meer informatie. Wenst u advies op maat om uw bestaande rookruimten te voorzien van een uiterst effectieve luchtverfrisser? Neem dan contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u bieden.


Krachtige geurspray voor rook- en aangrenzende ruimten

Voor het fris laten ruiken van bestaande rookruimten en aangrenzende ruimten leveren wij een zeer krachtige geurspray die zo'n 12 uur begeuring garandeert en grote ruimten middels een harde geurpuls begeurt. Ideaal voor bedrijven en horeca gelegenheden voor het verdrijven en maskeren van rookgeur.


Een luchtverfrisser buiten uw rookruimte

Ondanks zorgvuldige maatregelen om rooklucht te verwijderen in uw rookruimte, kan er soms buiten de rookruimte toch wat geuroverlast ontstaan. Bijvoorbeeld door mensen die buiten de rookruimte rook uitademen. Of rooklucht die in de kleding van uw gasten zit en zo meegevoerd wordt naar buiten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden hoe u ook buiten de rookruimte soms sigarettenlucht kunt ruiken. Met een luchtverfrisser of geurmachine in de gang of ruimte waar de rookruimte aan grenst is dit voorgoed verleden tijd. Bovendien creëert u meteen een aangename ambiance, waarmee u twee vliegen in één klap slaat.


Rookgeur verwijderen in de rookruimte met een geurmachine

Met een rookcabine wordt de rooklucht en de sigarettenlucht direct verwijderd. In een rookruimte met rookluchtreiniger of rookafzuiging wordt de rooklucht meer geleidelijk verwijderd, afhankelijk van de grootte van de rookruimte en de ventilatievoud die met de rookoplossing bereikt wordt. De rookluchtreiniger of rookafzuiging reduceert de concentratie rooklucht in de ruimte, maar soms blijft er wel een lichte rookgeur of sigarettenlucht hangen. Het verblijf in de rookruimte is daardoor niet altijd even aangenaam of uitnodigend. Voor een kantoor of fabriek is dit vaak geen probleem omdat zij meestal liever zien dat rookpauzes niet te lang duren. In een rooklounge in uw hotel, casino of luchthaven wilt u echter wel dat het aangenaam vertoeven is voor uw gasten. Een geurmachine biedt dan uitkomst.


Rookruimte of rooklounge lucht permanent verfrissen met een geurmachine

U heeft een rookruimte of rooklounge gemaakt waar gasten onder het genot van een drankje heerlijk ontspannen van een sigaret of sigaar kunnen genieten. De rooklucht verwijdert u met een rookafzuiging of rookluchtreiniger, maar desondanks ruikt u toch nog af en toe sigarettengeur of rooklucht. Met een geurmachine verdrijft u de geur van sigaretten en rook en zorgt u voor een aangename ambiance. U kunt kiezen voor een speciaal geurloos aroma die rooklucht neutraliseert of u kunt juist kiezen voor een ambiance geur die direct een sfeervolle, aangename geur in de rookruimte brengt. Met de juiste geur biedt u uw gasten een aangenaam verblijf in uw rookruimte of rooklounge. 


Meer informatie luchtverfrisser en geurmachines

Wij vertellen u graag alles over onze geurmachines en aroma's. U kunt ons telefonisch bereiken via 0180-642070 of per mail via info@habitatsolutions.eu


Onze geurmarketing site

Meer informatie over geurmarketing en toepassingen kunt u ook vinden op onze speciale geursite: