Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Asbakken / Asbaktegel, tegelasbak


Asbaktegel 'The DropPit'- duurzame en robuuste tegelasbak voor de beste prijs!

The DropPit asbaktegel is wat de naam al zegt: een asbak verwerkt in een tegel. De DropPit tegelasbak is sterk en robuust en onderscheidt zich daarmee van de andere asbaktegels op de markt. The DropPit tegelasbak is uw wapen tegen klein zwerfafval als sigaretten en kauwgom. De asbaktegel kunt u eenvoudig zelf plaatsen in uw huidige bestrating. De afmeting van de asbaktegel komt overeen met die van een standaard stoeptegel en klinker. 

De asbaktegel wordt veel gebruikt door gemeentes om openbare ruimtes schoon te houden. Ook veel kantoren, winkels, scholen, bioscopen, zorginstellingen en sportlocaties zetten de tegelasbak in om zwerfpeuken en kauwgom bij hun entree te voorkomen. Desgewenst kan de asbaktegel ook voorzien worden van een sokkel van hout, beton of kunststof als het niet mogelijk is de asbak in een tegel in de grond te verwerken. Vraag ons naar de mogelijkheden


Robuuste asbaktegels van gegalvaniseerd staal

The DropPit asbaktegel is gemaakt van gegalvaniseerd staal en kunnen dus wel tegen een stootje. De asbaktegels zijn voorzien van een binnen asbak met hengsel en zijn daardoor eenvoudig te legen. De geperforeerde bodem zorgt ervoor dat hemelwater direct afgevoerd wordt. De asbaktegel wordt afgesloten met een scharnierend, verzinkt rooster voorzien van slot.


Asbaktegel DropPit: de modellen

Afhankelijk van uw wensen kunt u de asbaktegel kopen in diverse uitvoeringen. Door de vele extra's en opties is de DropPit tegelasbak geschikt voor vrijwel elke locatie.


Bekijk complete assortiment asbaktegels


Bekijk het complete assortiment DropPit asbaktegels in onze webshop. U wordt omgeleid naar www.habitatsolutions.eu.