Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookcabines / Onderhoud rookcabines


Onderhoud rookcabines

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten voor uw rookcabine afhankelijk van het verwachte aantal rokers dat gebruik maakt van de rookcabine. Een onderhoudscontract is alleen nodig voor de rookcabines die uitgerust zijn met filters. Voor een direct afvoerende rookcabine hoeft u geen onderhoudscontract af te sluiten anders dan een jaarlijks inspectiecontract.


Onderhoud en garantie

Onderhoud aan uw rookcabine is belangrijk voor de levensduur van uw rookcabine. Maakt u gebruik van een recirculerende rookcabine dan raken na verloop van tijd de filters verzadigd en dienen deze vervangen te worden. Voor het vakkundige onderhoud aan uw rookcabine kunt u vertrouwen op de jarenlange expertise van onze service monteurs. Onze monteurs zijn getraind in onze producten en zorgen ervoor dat uw rookcabine optimaal onderhouden wordt. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten voor uw rookcabine bent u ervan verzekerd dat uw rookcabine correct onderhouden wordt. 


Onderhoudscontracten recirculerende rookcabine (voorzien van filters)

Wij bieden diverse servicecontracten aan afhankelijk van het verwachte aantal rokers dat gebruik zal maken van de rookcabine. 


Aantal rokers

Aantal sigaretten per jaar

Aantal onderhoudsbeurten

Brons

< 7

8.000 sigaretten

2 x per jaar

Zilver

7-13

16.000 sigaretten 

4 x per jaar

Goud

14-20

24.000 sigaretten 

4 tot 6 x per jaar*

Platinum

21-40

48.000 sigaretten 

4 tot 12 x per jaar*

*afhankelijk van gewenste service niveau