Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookwet, rookbeleid en advies


Kennis & Consultancy: Rookwet, rookvrije werkplek, rookbeleid, cijfers en advies

Was het tientallen jaren geleden nog volstrekt normaal om op het werk te roken, nu kunnen we ons dat bijna niet meer indenken. Uw medewerkers hebben recht op een rookvrije werkplek, dat staat zo in de rookwet. Rooklucht bevat veel schadelijke stoffen waar u uw medewerkers, klanten en bezoekers tegen moet beschermen. Tegelijkertijd wilt u rokers echter wel faciliteren. Ongeveer een kwart van de Nederlanders rookt immers nog steeds, dus dat is een aanzienlijk deel van uw personeels- of klantenbestand. Heeft u al een passende oplossing?


Rookverbod, rookwet en een verantwoord rookbeleid

Een rookvrije werkplek, wat betekent dat dan? Wat mag nu wel en wat niet? Hoe moet u de eisen die de rookwet stelt, interpreteren? Zijn de bepalingen in het rookverbod voor de horeca nu anders dan voor kantoren? Op deze site willen wij u graag meer informatie bieden over de rookwet en een verantwoord rookbeleid zodat u precies weet welke maatregelen u moet treffen voor een rookvrije werkplek.


Liever persoonlijk advies over uw rookruimte? Kies voor advies & consultancy.

Wij hebben jarenlange expertise in rookruimte oplossingen en denken graag met u mee welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is. Wij helpen u de juiste afweging te maken in kosten en type oplossing. U kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies zodat u de oplossing krijgt die voor u het best is. Als u een rookruimte oplossing bij ons koopt kunt u er van verzekerd zijn dat deze oplossing voldoet aan de eisen van de rookwet. Wilt u liever alleen advies inwinnen en de installatie of inrichting van uw rookruimte laten verzorgen door een andere partij, dan kan dat ook. U kunt onze expertise op consultancy basis inhuren. Klik hier voor meer informatie over onze consultancy oplossingen.   


Ga naar:

Advies en Consultancy - gebruik onze expertise bij het inrichten van uw rookruimte

Roken op het werk - de cijfers over roken op een rij

Kosten roken: wat kosten die rookpauzes u nu eigenlijk per dag en hoe kunt u daarop besparen?

Rooklucht: hoe is rooklucht samen gesteld en wat is er nu precies zo schadelijk?

Rookverbod en rookwet: de eisen en bepalingen voor een rookvrije werkplek

Rookbeleid opstellen: tips voor het opstellen van een verantwoord rookbeleid

Rookruimte inrichten: hulp bij de keuze hoe u in uw situatie het beste de rooklucht kunt verwijderen