Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Mobiele rookruimte


Mobiele rookruimte

Naast onze vaste rookcabines bieden we tevens mobiele rookruimtes voor beurzen, evenementen of andere tijdelijke plaatsingen. De mobiele rookruimte ofwel mobiele rookcabine is eenvoudig te installeren en demonteren. Heeft u al een rookruimte dan kunt u bij ons ook alleen een losse rook luchtreiniger huren. 


Flexibele mobiele rookruimtes in elke maat

De mobiele rookruimtes worden opgebouwd uit smartframe elementen van 1 meter breed. De mobiele rookruimte kan eenvoudig uitgebreid worden om meer rokers te faciliteren. De mobiele rookcabines zijn leverbaar vanaf 1 bij 1,5 meter voor zo'n 3 rokers tot in principe elke maat die u maar wenst. De mobiele rookcabine wordt voorzien van een rook luchtreiniger met filters die de rooklucht verwijderen. De rookcabines worden standaard uitgerust met een deur. Met een afsluitbare mobiele rookruimte voldoet u aan de rookwet


Mobiele rookruimte kosten

Als u een mobiele rookruimte of rook luchtreiniger bij ons huurt, dan komen wij deze opbouwen voor u. Na afloop van het evenement zullen we de mobiele rookruimte of rook luchtreiniger weer demonteren en afhalen. U betaalt een vast bedrag voor de dagen dat u de mobiele rookruimte of de rook luchtreiniger huurt plus een vergoeding voor het afleveren en ophalen afhankelijk van de locatie van uw evenement.


Mobiele rookruimte huren?

Heeft u interesse om een mobiele rookruimte te huren, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0180-642070. Wij maken dan graag een offerte op maat voor u.