Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookcabines / Rookcabine Custom Line


Rookcabine Custom Line: voordelige maatwerk rookcabines

Met de Custom Line rookcabines leveren wij u een voordelige maatwerk rookcabine die compleet aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Wij leveren de Custom Line rookcabines in de maat en uitvoering die u wenst en voorzien van het juiste filter- of rookafvoersysteem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u de garantie te geven dat uw rookcabine datgene doet wat u vraagt en wat mogelijk is. En dat uiteraard allemaal conform de voorwaarden die de rookwet stelt.

Uitvoeringen Custom Line rookcabines

De Custom Line rookcabines zijn in de volgende uitvoeringen leverbaar. Wij adviseren u graag welke uitvoering in uw situatie het meest geschikt is.


Direct afvoerende rookcabine voorzien van rookafvoersysteem

De rooklucht wordt uit de rookruimte afgezogen en direct naar buiten afgevoerd. De rookcabine wordt aangesloten op een extern rookkanaal dat de rook afvoert via het dak of door de muur. Het rookafvoersysteem heeft geen filters nodig en is daarmee iets voordeliger in aanschaf. De grootste besparing realiseert u echter doordat dit type rookcabine geen onderhoud nodig heeft.


Rookcabine met gesloten systeem voorzien van rookluchtreiniger

De rookcabine wordt voorzien van een mobiele rook luchtreiniger die op deurpost hoogte vuile lucht aanzuigt, langs de filters leidt en schone lucht net boven de vloer uitblaast in de cabine. U kunt deze rookcabines overal neer zetten waar u wilt. U heeft alleen een stopcontact nodig in de direct nabijheid van de rookcabine, verder niks. 


Rookcabine met recirculerend onderdruk systeem voorzien van geïntegreerde rookluchtreiniger

De rookcabine met recirculerend onderdruk systeem wordt voorzien van een geïntegreerde rookluchtreiniger. Deze zuigt de vuile lucht zo hoog mogelijk aan, leidt dit langs de filters en blaast schone lucht uit buiten de rookcabine. Hiermee wordt onderdruk in de rookcabine gecreëerd zodat bij het openen van de deur de rook niet naar buiten ontsnapt. 

Meer informatie over de werking van de rookcabines.

Flexibele maatwerk rookcabines

De Custom Line rookcabines worden uitgevoerd met smartframe elementen van 1 meter breed. Deze kunnen flexibel gemonteerd worden waardoor vrijwel elke vorm en maat rookcabine mogelijk is. De rookcabines kunnen snel opgebouwd en gedemonteerd worden en zijn daarmee ook ideaal als mobiele rookruimte. Of u nu op zoek bent naar een rookcabine die 20 rokers tegelijkertijd kan faciliteren of naar een rookcabine voor maar 2-3 personen, met de Custom Line rookcabines heeft u een snelle en voordelige maatwerkoplossing in huis. 

Kenmerken maatwerk rookcabines

Diverse vormen en maten

De Custom Line rookcabine kan in diverse modellen en maten uitgevoerd worden: groot, klein, vierkant, rechthoekig of als hoekmodel, het is allemaal mogelijk. 

Rookcabine met transparante of deels dichte wanden

De rookcabines kunnen worden voorzien van volledig transparante wanden of deels dichte wanden voor bijvoorbeeld meer privacy. 

Rookcabine voorzien van losse staande asbak

In de rookcabine wordt een losse staande asbak geplaatst die u neer kunt zetten waar u wilt. 

Rookcabine met handbediende deuren

Alle Custom Line rookcabines worden voorzien van een handbediende afsluitbare deur met deurdranger of schuifdeur. Met een afsluitbare rookcabine voldoet u aan de eisen in de rookwet


Onderstaand een aantal voorbeelden van maatwerk rookcabines 

maatwerk rookcabine, custom rookcabines

 Custom Line 1,5 x 1 meter

Tot 3 rokers

maatwerk rookcabine, custom rookcabines

Custom Line 2 x 2 meter

Tot 5 rokers

maatwerk rookcabine, custom rookcabines

Custom Line 3 x 2 meter

Tot 7 rokers

maatwerk rookcabine, custom rookcabines

Custom Line 3 x 3 meter

Tot 10 rokers

maatwerk rookcabine, custom rookcabines

Custom Line 3 x 4 meter

Tot 12 rokers


Heeft u een ander model in gedachten of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

 

Tip: De Custom Line rookcabine is niet alleen te gebruiken als rookcabine, maar bijvoorbeeld ook als eetruimte in een fabriekshal. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat u eenvoudig een cabine kunt bouwen in de afmetingen die u wenst. Voor allerlei toepassingen!