Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte inrichten / Rookruimte kantoor, rookruimte werkplek, rookruimte binnen


Rookruimtes in kantoorgebouwen

rookcabine bij de werkplek, rookcabines werkplek

Schone lucht op de werkvloer is essentieel. Iedere werknemer heeft volgens de rookwet recht op een rookvrije werkplek. Nog steeds rookt een kwart van de Nederlanders, dus is het belangrijk om binnen uw bedrijf zowel rokers als niet-rokers te faciliteren.

Met onze rookruimte oplossingen wordt de rooklucht effectief verwijderd en laat u rokers en niet-rokers in harmonie samen werken zonder overlast van meeroken. Met een rookruimte binnen hoeft u rokers niet naar buiten te sturen, waarmee u aanzienlijk bespaart op de kosten voor het roken.


Rookruimte binnen met een rookcabine dicht bij de werkplek

Als u met een rookruimte binnen een significante besparing op uw rookkosten wilt realiseren, kunt u het beste kiezen voor een rookcabine dichtbij de werkplek. Een rookcabine bespaart kosten en tijd. Rookpauzes zijn korter doordat mensen slechts een paar meter hoeven te lopen naar de rookruimte. Met een transparante rookcabine heeft u bovendien het voordeel dat rokers meer in het zicht staan waardoor ze over het algemeen ook kortere rookpauzes nemen. Kortere rookpauzes zorgen voor meer harmonie tussen rokers en niet-rokers. Met de geïntegreerde zelfdovende asbak worden sigaretten en as hygiënisch verzameld en kan er geen sigarettengeur meer ontsnappen buiten de rookruimte. 


Onze rookcabines zijn eenvoudig naar uw wensen aan te passen zodat u deze kunt integreren met uw huisstijl. De stille werking van de cabine zorgt ervoor dat u een rookruimte dichtbij de werkplek kunt realiseren zonder dat dit geluidsoverlast geeft voor uw personeel. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact nabij.


Rookruimte in aparte kantoorruimte

Sommige bedrijven kiezen ervoor kantoorruimte op te offeren om een rookruimte of zelfs een heuse rooklounge te creëren waar medewerkers even kunnen ontspannen. Houd u er dan wel rekening mee dat rookpauzes aanzienlijk langer kunnen duren in dat laatste geval. 


Als u een rookruimte wilt creëren in een bestaande rookruimte, houdt u dan wel rekening met een aantal richtlijnen. De rookruimte dient afsluitbaar te zijn en buiten de rookruimte mag geen rookoverlast waarneembaar zijn. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede rookafzuiging of rook luchtreiniger zodat rooklucht niet naar buiten kan ontsnappen als de deur van de rookruimte geopend wordt of rokers half in de deuropening staan. Onze rooksystemen werken met onderdruk waardoor rooklucht binnen de rookruimte blijft. Een traditionele ventilator is niet genoeg om de rooklucht te verwijderen en verwijdert vaak alleen de sigarettengeur maar niet de schadelijke stoffen in de tabaksrook. Kies dus voor een goede rook luchtreiniger of afzuiging zodat er buiten de rookruimte geen rookoverlast ontstaat. U voldoet anders niet aan de voorwaarden van de rookwet.


Rookruimte advies en offerte 

Wij denken graag met u mee wat voor uw kantoor de beste oplossing is om rookruimtes te creëren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een geschikte rookruimte oplossing bieden rekening houdend met uw budget en behoeften. 


Neem contact met ons op voor advies. Vul het contactformulier of offerteformulier in op de site of bel ons op 0180-642070.


Andere rookruimte toepassingen

Rookruimte hotel
Rookruimte horeca
Rookruimte casino
Rookruimte industrie en magazijn
Rookruimte openbare ruimte
Rookruimte luchthaven
Rookruimte beurzen en evenementen
Rookruimte buiten
Geurmachine of luchtverfrisser in uw rookruimte