Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookruimte inrichten / Rookruimte magazijn, rookruimte fabriek, rookruimte productiehal


Rookruimte in magazijn, fabriek en productiehal

rookcabine fabriekshal, productiehal, rookcabine magazijn

In magazijnen, fabrieken of productiehallen ligt het percentage rokers over het algemeen wat hoger dan het landelijk gemiddelde. Het is dan ook belangrijk dat u een effectieve rookruimte oplossing kiest die roken op de werkvloer faciliteert, de rooklucht efficiënt verwijdert en rooktijden zoveel mogelijk beperkt.


Rookruimte op de werkvloer

Met een rookcabine op de werkvloer, in het magazijn of de productiehal heeft u een rookruimte dichtbij de werkvloer waardoor rooktijden aanzienlijk ingekort worden. Rokers hoeven minder ver te lopen naar de rookruimte en staan niet in groepjes afgezonderd buiten te roken. Met een rookcabine dichtbij de werkvloer staan rokers in het zicht en is er dus meer sociale controle. Dat ziet u terug in een reductie in rooktijden en rookkosten.


Een rookcabine neemt weinig ruimte in en u kunt de rookcabine gemakkelijk daar plaatsen waar u een rookruimte nodig heeft. Door de rookcabine op de werkvloer te plaatsen faciliteert roken op de werkvloer. Als u kiest voor een recirculerende rookcabine met filters kunt u de rookcabine bovendien naar behoefte verplaatsen als dat nodig is en heeft u dus een zeer flexibele rookruimte die aangepast kan worden naar uw behoeften.


Wist u dat een rookcabine al voordeliger is bij slechts 1 roker die meer dan 3 rookpauzes per dag neemt? Lees de berekeningen hier!


Rookruimte creëren in bestaande kantoorruimte

Als u kantoorruimte over heeft nabij de werkplek dan kunt u deze ook in gebruik nemen als rookruimte mits deze afsluitbaar is. Met een rookafzuiging of rook luchtreiniger kunt u de rooklucht verwijderen en heeft u buiten de rookruimte geen rookoverlast. Met onze rookruimte oplossingen bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de eisen die de rookwet stelt aan een rookruimte.


Rookruimte advies en offerte

Wij denken graag met u mee wat in uw bedrijf de beste oplossing is om rookruimtes te creëren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een geschikte rookruimte oplossing bieden rekening houdend met uw budget en behoeften. 

Neem contact met ons op voor advies op maat. Vul het contactformulier of offerteformulier in op de site of bel ons op 0180-642070.


Andere rookruimte toepassingen

Rookruimte hotel
Rookruimte horeca
Rookruimte kantoor en werkplek
Rookruimte casino
Rookruimte openbare ruimte
Rookruimte luchthaven
Rookruimte beurzen en evenementen
Rookruimte buiten
Geurmachine of luchtverfrisser in uw rookruimte