Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookcabines / Rookcabine Smoke barrel


Rookcabine Smoke Barrel: rookruimte voor buiten en binnen

Kies voor de sfeervolle Smoke Barrel rookcabine voor buiten en binnen. De Smoke Barrel rookcabine is zeer geschikt voor horeca, evenementlocaties en hotels maar kan ook uitstekend geplaatst worden bij kantoren en bijvoorbeeld winkelcentra. De Smoke Barrel rookcabine kan overal neergezet worden en neemt door zijn compacte formaat weinig ruimte in. De Smoke Barrel rookcabine is bovendien makkelijk te verplaatsen.


Rookcabine of rookruimte buiten

Met deze sfeervolle rookcabine voor buiten hoeft u medewerkers, klanten of gasten niet meer in weer en wind naar buiten te sturen om te roken. Met de Smoke Barrel rookcabine biedt u een gezellige, overdekte rookruimte buiten. Uw rokers zitten heerlijk droog én warm als u kiest voor de optionele heater. 

In open uitvoering heeft u geen rookafzuiging nodig voor uw rookruimte buiten. Bij een gesloten uitvoering kunt u een rookafzuiging in laten bouwen om toch een aangenaam binnenklimaat te houden.


De Smoke Barrel als rookcabine binnen

De Smoke Barrel rookcabine kan ook binnen geplaatst worden. De rookcabine dient dan wel aangesloten te worden op een externe rookafvoer of voorzien te worden van een rook luchtreiniger zodat u buiten de rookcabine geen rookoverlast heeft. Wij bieden u hier diverse mogelijkheden voor en adviseren u graag wat in uw situatie de beste oplossing is.


Smoke Barrel rookcabines: Opties en uitvoeringen

De Smoke Barrel rookcabines kunt u eenvoudig customizen naar uw eigen wensen. Desgewenst is het ook mogelijk de rookcabine te voorzien van uw logo of zelfs helemaal te schilderen in uw huisstijl. De Smoke Barrel is verkrijgbaar vanaf slechts 2.495 euro. Bestel direct.


Open, semi open of gesloten rookcabine

De Smoke Barrel rookcabine is er in open, semi-open en gesloten uitvoering. Als u de rookcabine binnen wilt plaatsen, kies dan altijd de volledig gesloten uitvoering om aan de rookwet te voldoen. Deze eist een rookruimte die afgesloten kan worden.

Smoke barrel rookruimte buiten, rookcabine buiten, rookcabines buiten, rookruimtes buiten

Bij de open uitvoering zijn beide kanten van de Smoke Barrel rookcabine volledig open en zijn de banken opgesteld langs beide lange zijden van de rookruimte. In de semi-open rookcabine is één kant van het vat dicht en voor de helft voorzien van gehard glas en is de andere zijde open. De rookcabine is in half-open uitvoering uitgerust met een U-vormige zithoek. De gesloten variant is voorzien van 1 of 2 deuren afhankelijk van uw wensen. U kunt ervoor kiezen de rookcabine toegankelijk te maken vanaf één of twee kanten. Met 1 deur is de rookcabine aan één kant dicht en aan de ander kant ook afgesloten maar voorzien van een glazen deur in een glazen of houten pui. U heeft dan een U-vormige zithoek. Bij deuren aan beide kanten worden de banken net als bij de open uitvoering alleen langs de lange zijden geplaatst. Het glas kan zonder meerprijs vervangen worden door plexiglas. 


Kleuren en houtsoorten

De Smoke Barrel rookcabines kunnen geleverd worden in diverse duurzame FSC keurmerk houtsoorten. Standaard wordt gebeitst grenen gebruikt. De beits laat de decoratieve houtstructuur zien en is in meerdere kleuren te verkrijgen:

Smoke barrel rookruimte buiten, rookcabine buiten, rookcabines buiten, rookruimtes buiten

De andere houtsoorten waarin de smoke barrel rookcabine beschikbaar is, zijn:

  • Multiplex berken
  • Western red cedar (tegen meerprijs)
  • Ocoume
  • Larix

De binnen onderdelen van de smoke barrel rookcabine zijn allen uitgevoerd in berken multiplex in een hoogwaardige kwaliteit zonder noesten. De kopse kanten die blootgesteld kunnen staan aan weer en wind zijn behandeld. Op de zijkant van de rookcabine kan uw logo geplaatst worden (90 x 90 cm). De rookcabine kan ook volledig in de kleuren van uw huisstijl gemaakt worden. 


Aankleding en opties: o.a. kussenset, asbak, heater, vloerbedekking

Diverse extra's zorgen ervoor dat u de rookcabine naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Zo kunt u voor extra comfort de Smoke Barrel rookcabine voorzien van een kussenset met zitvlak en rugleuning. Ook kunt u kiezen voor een stijlvolle roestvrijstalen zand asbak van 90cm lang en 8 cm breed die geplaatst wordt in het tafelblad. Met een heater zorgt u ervoor dat uw rokers ook in de winter lekker warm zitten. Tot slot is de rookcabine ook uit te rusten met vloerbedekking.  


Smoke barrel rookruimte buiten, rookcabine buiten, rookcabines buiten, rookruimtes buiten

Specificaties Smoke Barrel rookcabine

De smoke barrel rookcabines zijn 2 meter breed, 2,08 meter hoog en 2,40 meter lang. De rookcabine kan ook op wielen geplaatst worden zodat u deze makkelijk kunt verplaatsen. Houd u er wel rekening mee dat de rookcabine dan iets hoger wordt. 

De Smoke Barrel rookruimte is gemaakt van duurzaam hout en gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. De Smoke Barrel rookcabine heeft roestvrijstalen banden rondom van 60mm breed en 15 mm dik. De Smoke Barrel rookcabines zijn in half-open en gesloten uitvoering voorzien van 8mm dik gehard glas. In plaats van gehard blank glas kunt u ook kiezen voor plexiglas. De deuren zijn voorzien van roestvrijstalen deurbeslag bestaande uit scharnieren en deurklink. Het onderstel bestaat uit koud-gewalste U-profielen en platen. 


Aflevering, installatie en onderhoud rookcabine

De Smoke Barrel rookcabines worden kant en klaar geleverd en zijn makkelijk te plaatsen. Als uw doorgang te smal is voor de rookcabine dan kan de rookcabine tegen meerprijs ook op locatie in elkaar worden gezet. 

Het onderhoud aan de rookcabine is heel eenvoudig zelf te doen en bestaat alleen uit het eens per drie à vier jaar beitsen van de buitenkant. De locatie en de invloed van het weer bepalen uiteraard hoe vaak u de buitenkant van het vat opnieuw moet behandelen.


Interesse in de Smoke Barrel rookcabine?

Heeft u interesse in de Smoke Barrel rookcabine? Bestel dan direct via onze webshop of neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij adviseren u graag over de plaatsing van deze rookcabine op uw locatie. U koopt de Smoke Barrel rookcabine al vanaf slechts 2.495 euro. Ter illustratie, voor een Smoke Barrel rookcabine in semi-open uitvoering met uw logo, met kussenset  en U-vormige zithoek inclusief asbak betaalt u 3.925 euro.


Smoke barrel rookruimte buiten bestellen

Stel zelf uw Smoke Barrel rookcabine samen en bestel direct. U wordt omgeleid naar www.habitatsolutions.eu om te bestellen. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle prijzen en opties.