Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Asbaktegel The DropPit - Comfort | v.a. € 169,00

asbaktegel legen, asbaktegel the droppit comfort, tegelasbak legen

The DropPit Comfort asbaktegel onderscheidt zich door het unieke hygiënische leegsysteem. In tegenstelling tot de andere DropPit modellen is de Comfort tegelasbak te legen met behulp van een tegelsleutel. U hoeft dan niet te bukken om het systeem te legen en hoeft de asbak niet met uw handen aan te raken. Met de speciale tegelsleutel kunt u gemakkelijk het rooster van de tegelasbak verwijderen en de binnen asbak uit nemen. Met de bijgeleverde grondankers kunt u het systeem vandalisme bestendig borgen.


Comfort asbaktegel voor meer capaciteit 

Het Comfort tegelasbak model heeft een diepere binnenbak en daarmee een grotere capaciteit. De DropPit Comfort asbaktegel is ideaal voor drukkere locaties als openbare ruimtes, sportlocaties, ziekenhuizen en scholen. Met deze tegelasbak houdt u uw entree netjes en voorkomt u dat klein zwerfafval zich ophoopt bij uw pand. De Comfort asbaktegel kunt u ook kopen in XL of XXL variant als u een grotere capaciteit wenst.


Optie: Asbaktegel met wegwerpscherm

De Comfort asbaktegel is optioneel te voorzien van het wegwerpscherm van het Classic model. Het scherm vestigt dankzij de opvallende kleur en boodschap de aandacht van uw bezoekers op de tegelasbak en nodigt uit tot gebruik. De Classic asbaktegel is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij de entree tegen een muur of border. Het scherm van de tegelasbak is standaard voorzien van een full color opdruk van het wegwerp icoon met krasvaste en UV bestendige laminaat laag. Het wegwerpscherm kunt u voorzien van een eigen opdruk in uw huisstijl.


DropPit Comfort asbaktegel kopen?

U kunt de DropPit Comfort asbaktegel direct bestellen via onze webshop. Interesse in meer dan 10 stuks? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

asbaktegel, tegelasbak, asbak tegel, asbkategels, the droppit comfort asbaktegel kopen
asbaktegel droppit comfort kopen

U wordt omgeleid naar ww.habitatsolutions.eu om te bestellen.

v.a. € 169,00

Excl. 21% BTW & excl. verzendkosten


Opties:

  • Een wegwerpscherm, eventueel voorzien van uw eigen logo en/of boodschap
  • Tegelsleutel (de sleutel is universeel dus bij meerdere systemen kunt u volstaan met slechts één tegelsleutel)
  • Grind voor betere afwatering onder de asbaktegel
  • Extra signaaltegel om de aandacht op de asbaktegel te vestigen
  • Sokkel voor die gevallen waar het niet mogelijk is om The DropPit asbaktegel in de bestrating te plaatsen. Verkrijgbaar in beton, hout of kunststof.
  • De Comfort tegelasbak is er ook in een XL en XXL variant voor extra grote capaciteit. De asbaktegel wordt dan respectievelijk 50 x 50 cm of 60 x 60 cm in afmeting. De diepte blijft hetzelfde. The Droppit Comfort tegelasbak - Specificaties

Afmeting

30 x 30 x 25,5 cm (B x L x D)

Materiaal

Verzinkt staal

Legen binnen asbak

Tegelsleutel

Vergrendeling

Slot

Verankering

Met behulp van bijgeleverde grondankers

Hemelwaterafvoer

Middels geperforeerde bodem van de binnen asbak

Wegwerpscherm

Optioneel, kosteloos te voorzien van uw logo of boodschap